La bohème
Tel-Aviv, ISRAEL

בבניין מחודש במרכז תל אביב התבקשתי לעצב דירת פנטהאוס למשפחה מיוחדת עם שלושה ילדים, אם קומיקאית ושחקנית ואב יינן בעל יקב ותיק. חלל הדירה טבעתי סביב פיר הבנייו, עם מרפסות גדולות למזרח ולמערב. האתגר התכנוני היה ליצור תנועה חופשית ופתוחה בין התפקודים השונים בבית סביב חלל מדרגות מרכזי. כך נוצר חלל היקפי, אשר הצלע הדרומית מהווה חללי אירוח, מטבח, שולחן אוכל ופינת משפחה, ובצלע צפונית  חדרי שינה ורחצה.

חללי הדירה נחשפים כולם לאור הבוקר מהמזרח ולאור השוטף בצבעי שקיעה את סוף היום במערב. בריזה נעימה מהים עוברת דרך הבית ומניפה בדי וילונות בהירים. 

תהליך העיצוב והביצוע היה מהנה פורה ועשיר בזכות מעורבותה של אם המשפחה שהייתה שותפה מלאה בעיצוב ואפיון החללים ברוחה.

 

העוסקים במלאכה:

 

תכנון ועיצוב - אדריכל רונן גבעתי

מעצבת במשרד - לימור צדקה

צילום - עודד סמדר

תאורה - מיכה מרגלית

חשמל - אורן סיני

חשמל חכם/ אודיו וידאו - כהנא

מיזוג אויר - מיזוג פלוס

אלומיניום מתוחכם ( אקורדיון וגיליוטינה) - אביאלי 

זיגוג מעקות ומקלחונים כולל עבודות מתכת מצויינות - נדב מגנזי

ספק פרקט ואבן - מפלי הים

כלים סניטריים  - חזי בנק